Uw kantoorinrichting bepaalt in veel gevallen de eerste indruk die klanten krijgen van uw bedrijf. Vanzelfsprekend rekent u op een goede eerste indruk! Maar tegelijkertijd wilt u maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. De oplossing? Huur uw design kantoorinrichting!

Design kantoorinrichting huren; voordelig en duurzaam

Duurzaamheid blijkt ook nog eens bedrijfseconomisch voordelig. Het huren van kantoormeubelen is vaak minstens zo aantrekkelijk als de aankoop ervan. Daarnaast bent u bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De kantoormeubelen worden hergebruikt en vaak nog verkocht nadat ze verhuurd zijn geweest. Hierdoor gaan ze een tijd langer mee en komen ze minder snel bij het afval terecht.

Een trendy, maar verantwoorde inrichting

Door het huren van design kantoorinrichting kunt u off balance financieren. Ondernemers hechten vaak veel waarde aan een trendy inrichting van hun kantoorpand, zonder dat deze inspanning gepaard gaat met een kostbare investering. Het huren van design meubelen is de ideale oplossing, aangezien u zo op verantwoorde wijze kunt investeren in de inrichting van uw kantoor, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het kantoormeubilair.

Verhoogde productiviteit van werknemers

Een andere reden om design meubelen te huren voor uw kantoor is het bevorderen van de productiviteit van uw werknemers.  Uw personeel presteert niet alleen beter in een kantoor dat een frisse uitstraling heeft en comfortabel voelt; ze zijn ook gebaat bij een omgeving die regelmatig van een nieuw uiterlijk wordt voorzien. Wanneer u uw design inrichting huurt, heeft u op elk moment de mogelijkheid om het kantoormeubilair  te wisselen.

Design meubelen

Alvero is al ruim 25 jaar gespecialiseerd is in de verhuur van kantoormeubilair, waaronder ook design kantoormeubelen van grote merken. Zo zorgt fabrikant Vitra voor het ontwikkelen van gezonde, duurzame en inspirerende oplossingen voor kantoor, waarbij technische kundigheid gecombineerd wordt met de creativiteit van bekende internationale designers.  Ahrend creëert op basis van co-creatie voorwaarden om mensen individueel en collectief het beste uit zichzelf te kunnen halen. Gispen heeft natuurlijk de welbekende klassieke designstoelen, welke staan voor elegantie en kwaliteit.