Friesland en het water kunnen niet zonder elkaar. Als u van varen houdt, moet u hier zijn. De Friese Meren geven u de gelegenheid om eindeloos door de provincie te varen. Maar ook kunt u zonder problemen het IJsselmeer op. Vanaf het water ontdekt u steeds weer een ander stukje van deze mooie provincie. Als u Friesland eens vanaf een andere kant wilt bekijken, zit u bij Jachtcharter Nederland helemaal goed. Bij ons krijgt u alle vrijheid om de waterrijke provincie op uw eigen manier te ontdekken. Dus parkeer uw auto en stap op de boot. Friesland ligt voor u open.

Huur de mooiste boten

Niet iedereen die van varen houdt, heeft een eigen boot. Daarom kunt u in Friesland de mooiste motorjachten huren. En als u met die boot het water op gaat, wilt u natuurlijk dat het even aanvoelt alsof het echt van u is. Bij onze yachtcharter in Friesland huurt u de boot die helemaal bij u past. U heeft voldoende keuze. Het maakt niet uit of u alleen met uw partner op vaarvakantie gaat of dat u uw hele gezin meeneemt. Voor elke samenstelling is er een geschikte boot te vinden. En voor welk model u ook kiest, ze zijn van alle gemakken voorzien. Zo krijgt u de vakantie waarbij u zich helemaal thuis voelt.

Een vaarvakantie in Friesland

Met een vaarvakantie in Friesland komt u ontspannen thuis. U ziet het rustgevende water aan u voorbij trekken. En u heeft alle vrijheid om te beslissen waar u heen wilt. Vaar door de mooiste natuurgebieden of neem plaats op het dek om even rustig te genieten van de zon. Ziet u zichzelf al varen over de Friese wateren? Met de boten, kwaliteit en service beleeft u de vaarvakantie van uw leven. Kijk dus eens rustig rond tussen onze beschikbare boten en beslis welke bij uw eisen past. Yachtcharter Friesland heeft alles wat u zich kunt wensen.