Er kunnen veel redenen zijn om een boot te verkopen. Het kan zijn dat u een boot geërfd hebt, maar het niet ziet zitten om deze zelf te houden. Misschien bent u toe aan een andere boot en wilt u daarom uw eigen boot verkopen. Het kan zijn dat u jarenlang plezier hebt gehad van uw boot en nu wel eens iets anders wilt gaan doen. Hoe dan ook, het draait allemaal op hetzelfde uit: die boot moet verkocht worden.

HISWA bootmakelaar

Een boot verkopen is niet het makkelijkste werk dat er is en zeker niet in deze tijd. Daarom is het van belang een goede verkoper te vinden. Bij de bootmakelaar bent u daarvoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een vaste schakel in de botenmarkt. Het feit dat we HISWA makelaar zijn, geeft u als verkoper nog een extra stukje zekerheid.

Neem de tijd

Een boot verkopen kost tijd en dat mag ook. Het is natuurlijk geen aankoop die je in een minuut doet. Het is niet alleen voor de koper goed om rustig over de beslissing na te denken, maar ook voor de verkoper is het fijn om langzaamaan naar de definitieve verkoop toe te werken. Ons verkoopteam leidt alles in goede banen. Wij informeren onze klanten regelmatig over ons aanbod.

Jachthaven

Wij nemen deel aan diverse grote, bekende botenbeurzen. Op deze manier zetten wij de schepen in ons aanbod in de spotlights. Maar natuurlijk is een simpel bezoekje aan onze haven ook al genoeg. Onze jachthaven wordt goed bijgehouden en u kunt uw boot dan ook met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij zorgen ervoor dat de boot er netjes bij ligt. De uitstraling van een schip is immers een belangrijk punt. Daarnaast hebben wij een goede controle over uw boot.

Meer informatie

Wanneer u een jacht hebt dat u graag wilt verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u eventueel verder te helpen. Je boot verkopen doe je vertrouwd via de bootmakelaar.

Zeiljacht huren

Op zoek naar een een zeilboot te huur? Ga naar onze website.