Als een grote vis in het water en als J.R.-Jewing in Dallas voelt u zich waarschijnlijk wanneer u een echt motorjacht zou besturen.

Dat kan! Jacht te huur voor mensen zoals u om uw vaardromen waar te maken.

Ontspannen op een jacht

Yachtcharter Nederland kan bieden waar u al jaren naar op zoek bent. Ontspanning op het water. Een echte motorjacht besturen van bekende merken zoals Jetten Yachting, Thommasz Yachts en Noblesse Yachts. U ervaart een vaarvakantie als nooit tevoren. Het mooie is dat al deze motorjachten zonder vaarbewijs bestuurd mogen worden. Het vaarbewijs geldt voor boten vanaf vijftien meter of boten die sneller gaan dan twintig kilometer per uur. Enige vaarervaring is wel gewenst. Daarbij krijgt u na de afvaart een korte proefvaart. U kunt ook een spoedcursus varen volgen. U wilt tenslotte het water op en dat kan bij Yachtcharter Nederland. U krijgt bij deze vaarinstructeur alle instructies om zo veilig mogelijk te varen en de medepassagiers worden ook bijgeschoold. Zo kunnen u en uw crew ontspannen afvaren op een mooie jacht.

Een jacht reserveren

U kunt altijd alle mooie jachten bezichtigen bij Jachtcharter Friesland. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u deze jacht meteen per boekingsformulier reserveren of later per telefoon of e-mail. U kunt al een jacht huren voor een week, een midweek of een weekeinde. De huurprijs is inclusief BTW en all risk verzekering. De bijkomende kosten zijn de dieselolie, de annuleringsverzekering en de bruggelden en havengelden. Bij de reservering wordt er zo snel mogelijk een huurcontract in tweevoud opgestuurd. De ondertekende kopie kan retour worden gestuurd en dan u kunt de aanbetaling doen. Het resterende bedrag kan dan drie weken voor de afvaart worden voldaan. Er komt ook borg bij. De borg dient op de dag van de afvaart contant te worden betaald. Bij het retourneren van de jacht ontvang u de borg dan weer terug.

Wilt u nu eens op het water van uw welverdiende vakantie genieten? Huur dan een luxe motorboot of jacht bij Jachtcharter Nederland en bevaar uw dromen tegemoet.