Voor watermensen, is zitten met een bootje op een meer of heerlijk varen door de kanalen in Nederland een uitkomst.

Het varen is pas echt leuk wanneer je in een motorjacht zit. Aangezien het aanschaffen van een motorjacht nogal een behoorlijke investering, is het een goed idee om er een te huren. Een motorjacht huren is populair onder de echte genieter van varen. Het is natuurlijk ook ideaal om een motorjacht te huren tijdens je vakantie of een heerlijk weekendje op het water. Bij Jachtverhuur Friesland is het mogelijk een prima jacht te huren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Varen waar je wilt

Door deze aantrekkelijke service van Yachtcharter Friesland om een luxe motorjachten te huren, kun je in principe in heel Nederland gaan varen. Wat wel van evident belang is dat je in het bezit bent van een vaarbewijs. De jachten zijn luxe en voorzien van alle gemakken die het dagelijks leven aangenaam maken. Zo kun je op een ongedwongen en ontspannen wijze het water op. Het is mogelijk om verschillende jachten te huren en tevens in gebieden naar keuze. Zo kun je altijd op je favoriete plek gaan varen, wat heerlijk is.

Het huren van een motorjacht

Het huren vindt plaats onder goede voorwaarden. Zo is het zo dat de huurprijs inclusief een all risk verzekering is en 21% btw. Je hoeft alleen maar de havenkosten, diesolie en een annuleringsverzekering te betalen. Natuurlijk moet je ook rekening houden met brug- en eventuele sluisgelden. Je kunt met Yachtcharter Nederland overleggen of je een weekend, midweek of week gaat varen. Dit kun je ruim van tevoren al aangeven bij deze sympathieke verhuurders van jachten. Je voelt je altijd op een klantvriendelijke manier geholpen door een van de medewerkers van Yachtcharter Friesland. Het is zelfs mogelijk om een VIP-pakket te nemen bij deze verhuurder. Dit houdt in dat je boot een echt VIP-jacht is met opgemaakte bedden en een badlinnenpakket. Sowieso is het huren van een jacht bij Yachtcharter Friesland altijd lekker ontspannen.