Wilt u uw volgende vakantie eens helemaal anders in gaan vullen en op een bijzondere manier in Nederland door te brengen? Bent u van plan om komend jaar Nederland per boot te gaan ontdekken, en dan het liefst op een luxe motorjacht? Gelijk heeft u, want al varend door ons eigen prachtige landje, zult u pas helemaal tot rust komen. Geniet van het gevoel van totale vrijheid, dat u alleen ervaart wanneer u aan het varen bent. Probeert u het zelf eens, een motorjacht huren Friesland, het zal een onvergetelijke ervaring voor u zijn. U zult ontdekken dat Nederland veel meer mooie plekjes heeft, dan u ooit wist.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Door meer dan 20 jaar ervaring op dit specifieke gebied, en veel vaste gasten, mogen wij onszelf wel een specialist noemen op het gebied van luxe motorjacht verhuur. De motorjachten die er via ons te huur zijn, vallen allemaal onder het topsegment.

Voor ons is het elke keer weer geweldig om te zien, hoe u heerlijk uitgerust, en vol met verhalen terug komt van uw zalige tocht. U geeft aan waar u precies naar op zoek bent, en wat uw verwachtingen zijn, en wij maken ze voor u waar. U kiest zelf hoeveel luxe u wenst, en hoe groot en snel uw motorjacht of motorboot moet zijn.

Mag iedereen zomaar met een motorjacht varen?

Luxe motorjachtverhuur waarvoor het niet nodig is dat u een vaarbewijs heeft! Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om één van onze prachtige jachten te huren. Wanneer u eenmaal zelf ervaren heeft hoe heerlijk het is om te genieten op het water, zult u dat gevoel vast en zeker vaker willen hebben.

U heeft dan namelijk de kans om alles eens op een hele andere manier te bekijken. Samen met uw gezin, of lekker relaxed met een aantal goede vrienden, de keuze is aan u.

Bootverhuur België

Bent u van plan uw vaarvakantie door te brengen in België? U kunt ook België bekijken vanaf het water via Bootverhuur België.