Relatiegeschenken worden tegenwoordig ook steeds duurzamer, overal wordt rekening mee gehouden en bedrijven kiezen steeds vaker voor duurzaam

Relatiegeschenken worden vaak geleverd in de kerst periode om zo elke werknemer binnen het bedrijf te bedanken voor zijn goede inzet en hopen dat het volgend jaar nog beter gaat. Achter een relatiegeschenk zit niet alleen maar een bedankje achter maar ook een stukje van duurzaamheid. Steeds meer bedrijven kiezen een duurzaam relatiegeschenk pakket om zo de indruk te wekken bij het personeel dat zei ook aan duurzaamheid denken. Want iedereen weet het, duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat zie je ook steeds meer in de wereld. Belangrijke grondstoffen raken op en hiervoor moeten we nieuwe ideeën en nieuwe producten hebben die duurzaam zijn. Een goed voorbeeld om te beginnen binnen een bedrijf is om de relatiegeschenken een stukje duurzaamheid mee te geven en dit uit te delen aan je klanten en werknemers.

Criteria duurzame relatiegeschenken

De belangrijkste tip voor de inkopers is dat ze producten kopen die ten minste gerecycled kunnen worden en dat ze ook weinig recycle kosten hebben om zo de natuur zo min mogelijk te verduren krijgt. Het gaat hier niet alleen om de verpakking maar het gaat natuurlijk ook om de inhoud van de verpakking. Elke verpakking kan natuurlijk gerecycled worden maar kan het product wat er in zit ook? Bekijk de mogelijkheden en laat het ook op de verpakking weerzien zodat je een uitstraling krijg van duurzaamheid.

Duurzaam inkopen

Je weet dat bij relatiegeschenken vooral om de prijs en kwaliteit gaat en niet om de levensduur of hoe goed het is voor de milieu. Als je dus graag relatiegeschenken wilt hebben die ook nog eens duurzaam zijn kan je natuurlijk beter ook op de punten letten als milieu/sociaal vriendelijk. Via deze manier ben je actief bezig om de beste milieu vriendelijke producten in je assortiment te hebben en te zorgen dat alles duurzaam is.
Overheid

Het bedrijfsleven is niet alleen bezig met de duurzaamheid van producten maar de overheid doet hier ook zijn best voor. Er zijn veel verschillende subsidies te verkrijgen om je product zo milieu vriendelijk te maken en te leveren. Bij Relatiegeschenken binnen de overheid wordt natuurlijk niet alleen over de prijs gepraat maar ook over de duurzaamheid want iedereen in de wereld wil graag een stukje bijdragen aan het milieu vriendelijk ondernemen.

Milieuvriendelijk en altijd op zoek naar de beste producten

Supreme relatiegeschenken is een bedrijf dat constant bezig is zijn producten te verbeteren en een prachtig pakket samen te stellen ook op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf zoekt verschillende productie bedrijven op die zo milieu vriendelijk producten bedrukken zoals pennen bedrukken, tassen bedrukken en je noemt maar op. Bekijk de website en vraag eens een offerte aan zou ik zeggen!