U wilt graag goed gevonden worden met uw website? Hoog in Google eindigen kunt u bij ons via verschillende manieren bereiken, namelijk via SEO en SEA.

SEO

Via SEO (Search Engine Optimization) bent u op een natuurlijke manier vindbaar. De techniek en inhoud van uw website speelt hier een erg belangrijke rol in. Met een internetbureau als Het Weemsel wordt een website zodanig geoptimaliseerd met de volgende kenmerken:

  • Hoge positie in Google
  • Veel bezoekers naar uw website
  • Overzichtelijke menustructuur
  • Duidelijke bedrijfsvisie en aansluitende diensten
  • Meer conversies en omzet

Ten opzichte van adverteren betaalt u niet voor elke keer dat bezoekers op uw link klikken. Tevens is optimaliseren een kwestie van tijd voordat Google dit oppikt en u beloont met een hoge notering in Google.

SEA

Een andere methode is adverteren met Google AdWords. Bemachtig direct een toppositie in Google en betaal per klik. Dit is de snelste methode. U hebt tevens de beschikking over een uitgebreid AdWords account waarin u advertenties en zoekwoorden naar wens kunt instellen.
Voor websites met een webshop is het tegenwoordig ook mogelijk om Google Shopping advertenties te plaatsen. Zo zien internetbezoekers bij het zoeken naar een product welke varianten en prijzen u en uw concurrenten verkopen. Het bekendste voorbeeld is echter de tekstadvertentie waarin kort maar krachtig een product of dienst wordt aangeprezen.

Meer omzet en leads

Kiest u voor adverteren of wordt de website geoptimaliseerd? Beide methodes hebben ieder hun voordelen, een mix van beiden werkt meestal het beste. Zonder inspanning loopt u bezoekers mis, want een top 10 positie in Google is relevant om uw doelgroep te bereiken. Hoog in Google is namelijk gezien worden door bezoekers. Dit leidt tot meer traffic naar uw website en dit komt uw naamsbekendheid ten goede.