Het BMW autobedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in een aantal top merken waaronder BMW. Kwaliteit is bij ons sinds de oprichting van het bedrijf prioriteit nummer 1. Daarom bieden wij u alleen de allerbeste BMW occasions aan.

Alle personenauto’s worden in de werkplaats voor 100% gecontroleerd en getest aan de volledige binnen- en buitenkant. Een professioneel team aan autotechniekers werkt daar dagelijks met heel veel liefde en plezier aan. En zij hebben nooit haast. In alle rust en met toewijding werken ze door tot alle BMW occasions helemaal rijklaar zijn. Zodat u er 1-2-3 in kunt weg zoeven en zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe gebruikte auto.

BMW jarenlange traditie en kwaliteit uit Duitsland

Bayerische Motoren Werke (BMW) is een Duits automerk met een enorme prestige. Bovendien groeien de verkopen ieder jaar nog steeds. Het bedrijf bestaat al sinds 1916. Het werd toen opgericht door Franz Josef Popp. In die tijd maakte de firma motoren voor vliegtuigen. Na de eerste wereldoorlog ging BMW zich toeleggen op de fabricage van spoorwegremmen. Anno 2013 is BMW dé naam op het gebied van luxueuze, degelijke auto’s en motorfietsen. U zult ervaren dat als u eenmaal in een BMW heeft gereden, u echt nooit meer een ander merk wilt. BMW is een klasse apart en staat voor kwaliteit en sportiviteit. In een BMW wordt rijden een heel nieuwe ervaring. Niet voor niets is de slogan van BMW ‘plezier aan het rijden’.

Leasen van BMW occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte BMW en wilt u deze leasen? Kijk dan eens op BMW autolease Nederland en ontdek de vele leasemogelijkheden.