Volkswagen is niet alleen een populaire auto, het merk heeft ook een eigen voordelige autoverzekering. U hebt de keuze uit een Volkswagen Basispolis, Volkswagen Pluspolis en Volkswagen Zekerheidspolis, waarbij u ook volledig gedekt bent tegen onverwachte reparatiekosten. U vindt dus altijd een verzekering op maat, die aansluit bij het dagelijks gebruik van uw Volkswagen.

Vervangend vervoer bij schade aan uw Volkswagen

De verschillende Volkswagen autoverzekeringen bieden alle goede voorwaarden tegen scherpe premies. De goedkoopste verzekering is de Volkswagen Basispolis, waarmee u nooit zonder auto zit. Heeft u een schade of pech onderweg? De polis garandeert altijd vervangend vervoer gedurende de reparatietijd. De Volkswagen Basispolis is een betrouwbare autoverzekering, dat belangrijke voordelen biedt. Er is bijvoorbeeld geen sprake van eigen risico en de polis bevat extra premiebescherming en een 15 maanden nieuwwaarderegeling.

Complete Volkswagen autoverzekering tegen een scherpe premie

Met de Volkswagen Pluspolis heeft u maximale zekerheid bij schade of ongevallen. Deze complete autoverzekering geeft u natuurlijk ook vervangend vervoer bij schade aan uw Volkswagen auto. Verder profiteert u van 3 jaar nieuwwaarderegeling en extra premiebescherming. Dit betekent dat uw WA-premie gelijk blijft of zelfs daalt als er een eenzijdige of tweezijdige schade wordt geclaimd. Dit onderscheidt de Volkswagen merkverzekering van andere autoverzekeringen. Wel betaalt u bij de Volkswagen Pluspolis in het volgende jaar iets meer cascopremie. De polis dekt ook standaard schadeverzekering voor inzittenden.

Zorgeloos rijden met maximale dekking zonder eigen risico

De Volkswagen Zekerheidspolis schenkt u zorgeloos rijden met maximale dekking. U kunt tegen een laag tarief twee jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten krijgen. Vervolgens hebt u de mogelijkheid om dit jaarlijks te verlengen. De Volkswagen Zekerheidspolis heeft evenals de andere Volkswagen autoverzekeringen geen eigen risico. De premie wordt geheel op uw eigen situatie afgestemd. Daarbij wordt rekening gehouden met het motorvermogen van de Volkswagen, de looptijd van de verzekering en het maximale aantal te rijden kilometers.

Eenvoudig en snel vergelijken via Verzekering.nu

Bent u op zoek naar een goede en goedkope Volkswagen autoverzekering? Op de website Verzekering.nu kunt u eenvoudig en snel de goedkoopste autoverzekeringen vergelijken en direct een goede deal sluiten. U bespaart vele tientallen euro’s per jaar en bent verzekerd van de beste Volkswagen autoverzekering.