Waarschijnlijk herken je de volgende situatie wel, met collega’s of vrienden ga je een activiteit doen maar iedereen heeft een andere suggestie wat de activiteit moet worden. De een gaat het liefst bungeejumpen terwijl de ander het liefst met een fluisterbootje door Giethoorn dobbert. Het is dan ook een hele kunst om een activiteit te vinden waarmee iedereen het eens  is. Een activiteit die toegankelijk is voor iedereen, en tevens lekker actief is, is lasergamen. Het is een actief en spannend spel waar iedereen wel wat leuks uit kan halen. Een grote aanbieder van lasergamen door heel Nederland is Gotcha outdoor Lasergames.

Het aanbod van outdoor lasergames

Gotcha beschikt in Nederland over 14 locaties, deze zijn door heel Nederland verspreid, dit zijn allemaal locaties met speciaal ingerichte plekken voor lasergamen. Lasergamen is geschikt voor veel verschillende doelgroepen Gotcha outdoor lasergames biedt dan ook voor verschillende doelgroepen arrangementen aan.  Bij deze arrangementen zit ook een maaltijd inbegrepen, afgestemd op de groep mensen die komt lasergamen natuurlijk. Naast de vaste locaties is het ook mogelijk om op een eigen locatie te lasergamen. Je krijgt dan de laserguns en vesten mee en kan zodoende op jouw eigen gekozen locatie het spel spelen.

Games in de buitenlucht

Alle locaties van Gotcha outdoor lasergames zijn in de buitenlucht. Het leuke hiervan is dat je lekker in de frisse buitenlucht kun bewegen, en niet zoals de meeste andere locaties in een donkere warme hal terrecht komt. Wat ook nog tot de mogelijkheden hoort bij Gotcha outdoor lasergames is lasergaming by night. Je kunt dan in de avonduren op een compleet verlicht speelveld een aantal spellen lasergame spelen. Dit zorgt voor een nog sfeervollere omgeving en een extra beleving. Tevens is het vaak makkelijk om een activiteit in de avonduren te kunnen plannen.