Het Speelhuis is een uniek soort speelhuis onder de houten speelhuizen. De speelhuizen zijn ruim, ontzettend veilig en fraai om te zien. Een speelhuis geeft kinderen een eigen plekje buiten het huis, waar ze veilig kunnen spelen en zichzelf kunnen uiten. Ze kunnen er rommel maken, met hun eigen speelgoed spelen en een gevoel van zelfstandigheid ervaren, terwijl het huis netjes blijft en ze binnen het zicht van de ouder blijven.

Spelen met vriendjes en vriendinnetjes

Wat voor veel kinderen spelen leuker maakt, is samen spelen met een vriendje. Lekker in de frisse lucht, maar toch beschut, kan er samen gespeeld worden. Dit is belangrijk voor de sociale ontwikkeling van een kind. De ene keer zal het Speelhuis een boot voorstellen, de volgende dag misschien het klaslokaal. Kinderen kunnen hierdoor zichzelf uiten. En begint het te regenen? Geen paniek. De ramen zijn van transparant kunststof, waardoor er in het speelhuis gezellig kan worden verder gespeeld.
Sommige speelhuisjes hebben een glijbaan, anderen een veranda of een zandbak. Er is voor ieder formaat en elke wens wel een huisje te vinden, maar allemaal hebben ze gemeen dat ze van goede kwaliteit zijn en lang mee gaan.

Gemakkelijk in elkaar te zetten

Een speelhuis is bovendien eenvoudig om in elkaar te zetten. Het is dus niet nodig om technische kennis te bezitten en het zal ook geen uren kosten. Ieder huis bestaat namelijk uit kant en klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, dakbedekking, enzovoort. De panelen hoeven alleen nog aan elkaar bevestigd te worden en het speelplezier kan beginnen.

Sterk en veilig materiaal

Toch zijn het ontzettend sterke speelhuizen. De panelen bestaan namelijk uit dikke cederhouten planken die in een framewerk worden vastgeklemd. Zo ontstaat er een robuuste constructie. We kunnen dus gerust stellen dat een Speelhuis tegen een stootje kan!De keuze voor cederhout is er niet zomaar één. Cederhout is namelijk een duurzame houtsoort. Deze houtsoort heeft een natuurlijke afweer tegen bijvoorbeeld houtrot en ongedierte. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van het speelhuis, is er conform de garantievoorwaarden 5 jaar garantie op het hout van het speelhuisje. Een houten speelhuis is een kleine investering voor het onbetaalbare speelplezier wat te beleven valt en uw kind zal later dan ook met veel liefde terugdenken aan zijn eerste eigen huis; het Speelhuis.

Speelhuis kopen?

Wilt u nou graag een speelhuis kopen maar u weet niet waar u dit veilig en vertrouwd kunt doen? Buitenspeelgoed keupink is een bedrijf dat al meer dan 3 jaar met speelhuisjes doet en dit loopt altijd veilig en vertrouwd! Buitenspeelgoed keupink verkoopt niet alleen speelhuisjes maar ook andere buitenspeelgoed artikelen zoals inground trampolines of voetbaldoelen.