Bij een geboorte hoort natuurlijk een baby cadeau. Maar er zijn inmiddels zoveel geboortcadeaus dat het moeilijk is te kiezen wat nou het beste baby cadeau is. Daarom kan je het over een andere boeg gooien en kiezen voor een baby cadeau van Lievepip. Dit zijn biologische en fair trade baby cadeaus.

Biologisch, ecologisch en fair trade!

De baby cadeaus die je bij Lievepip vindt zijn ecologisch, biologisch en fair trade. Dat betekent dat het naast een origineel cadeau ook een baby cadeau is dat goed is voor mens en milieu. Zo wordt er in het productieproces gelet op elke schakel en dat iedereen zijn evenredig deel krijgt. Denk hierbij aan boeren die zorgen voor de grondstoffen van de producten. Ook kun je er zeker van zijn dat er geen kinderen aan het werk zijn voor de baby cadeaus.
Het is dus een eerlijke keuze en ecologisch verantwoord.

Andere voordelen van de baby cadeaus

Naast dat deze baby cadeaus duurzaam en eerlijk zijn, zijn ze ook gewoon mooi, hip en lief. Er is een grote collectie waar uit gekozen kan worden. Denk aan houten speelgoed, vrolijke knuffels, ecologische verzorgingsproducten, babykleertjes van biologisch katoen en hippe babycadeautjes voor op de babykamer.

Naast dat je een cadeautje voor het kind meeneemt, kan je ook iets voor de moeder geven. Zij heeft natuurlijk ook een heftige periode gehad en daarom is het leuk om ook wat extra’s te geven. Daarnaast kan je ook eventuele broertjes en zusjes van de nieuweling blij maken met een cadeautje. Vooral speelgoed doet het goed bij de kleine kinderen.