Garnalen zijn kleine kreeftachtige schaaldiertjes. Ze zijn erg populair en kunnen dankzij hun veelzijdigheid op vele verschillende manieren bereid en gegeten worden. Hierbij kunt u denken aan een lekkere garnalencocktail, gewokt bij de rijst, noedels of pasta of lekker simpel op een toastje. Het eten van garnalen is zeer goed voor de gezondheid, net als het eten van gezonde vette vis. De garnalen worden over de hele wereld gevonden. De beschikbare soorten in uw lokale vissenwinkel zijn vaak uit Zuidoost Azië. De meeste dwerggarnalen zijn tussen 2-5 cm groot.

Online garnalen kopen

Wanneer u online garnalen gaat kopen, komt u al snel veel webshops tegen met een uitgebreid assortiment en keus aan verse vis. Bij veel webshops is er ook de mogelijkheid om online verse garnalen te kopen en deze thuis te laten bezorgen, naast deze bezorgoptie is er ook de optie om de garnalen af te halen bij één van de 2000 afhaalpunten. U kunt deze eenvoudig garnalen kopen van achter uw computer.

Assortiment garnalen

Het assortiment garnalen en andere schelpdieren is zeer uitgebreid. Naast de garnalen kunt u in veel webshops terecht voor onder andere:
• Kreeften
• Dorade
• Red Snapper
• Vispakketten

Mosselen kopen

Mosselen zijn kleine weekdieren in een tweekleppige schelp. In Nederland worden mosselen gezien als een heerlijke delicatesse, die veelal wordt gegeten in combinatie met friet of met saus en brood. Mosselen zijn relatief makkelijk klaar te maken: het is een kwestie van even afspoelen en ze hoeven maar heel kort gekookt te worden. Ze bevatten weinig vet en relatief veel vitaminen, mineralen en eiwitten. Ze zijn dus ook nog hartstikke gezond!