U krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te maken. Het restaurant en de keuken geven aan uw gast de eerste indruk. Gasten moeten ook het vertrouwen hebben in de keuken. Net als de visie op een gastvrij onthaal schept de keuken ook vertrouwen. U wilt uw gasten een 6 gangen menu adviseren, een lekker vismenu of goed gesprek. Of zorgen dat de inrichting van het restaurant nóg meer smaak toevoegt aan culinaire ervaring.

Iedere ruimte in een restaurant – neem de hal, keuken of het restaurant – kent haar eigen ‘persoonlijkheid’, functie en uitstraling. Kunst is om hier één harmonieus geheel van te maken. Het inrichten van een restaurant en keuken vergt een vakkundig oog voor detail.

Keukeninrichting op maat

Daarnaast moet de keukeninrichting aansluiten bij de gastvrije visie van uw horecagelegenheid. Iedere restauranteigenaar houdt daar zo zijn eigen ideeën op na. Logisch dat u een grootkeuken-partner zoekt die even persoonlijke, hoogstaande eisen aan keukeninrichting stelt als uzelf.

De apparatuur horeca, de koelcel, de horeca vaatwasser, ovens en friteuses van HKL bieden voldoende ruimte voor uiteenlopende wensen.

Bij HKL Horeca is keukeninrichting op maat in vertrouwde handen. Van de eerste schets tot de laatste spijker in de muur. Met uw visie en budget in de hoofdrol werkt HKL Horeca naar een professionele horeca keuken waar u voelt, ruikt en proeft. Van de kleine professionele horeca keuken tot de grootkeuken: met de vernieuwde keukeninrichting beleven uw gasten gegarandeerd een smaakvolle ontvangst.