Heeft u al kennisgemaakt met het nieuwe unieke hondenvoer Woof & Fit? Bij dit merk hondenvoer geloven ze in een unieke combinatie van granen en gluten vrije grondstoffen en een speciale unieke premix om de gezondheid van uw hond optimaal te houden. Het voer is geschikt voor de voedingsbehoefte van alle hondenrassen. Honden zijn echte vleeseters, maar door het verschil in prijs tussen plantaardige en dierlijke eiwitten wordt in de meeste hondenvoeders helaas veel meer plantaardige eiwitten gebruikt dan dierlijke eiwitten. De plantaardige eiwiten zijn voor een hond minder goed verteerbaar en kunnen bij uw hond de nodige irritatie opwekken. Daarnaast is de kans op schimmelfamilies in granen niet gering, wat kan resulteren in darmbeschadigingen en een minder goede gezondheid voor uw hond.

Uw hond met Woof & Fit

De hondenbrokken hebben een aantal specifieke ontwikkelde kenmerken die de gezondheid van uw hond kunnen verbeteren. Het maakt niet uit hoe oud de hond is of wat voor ras u heeft, Woof en Fit zorgt dat uw hond het beste voer krijgt dat hij nodig heeft. Ook de voerbehoeften kunnen wij duidelijk aan u uitleggen, zodat u altijd exact weet hoeveel Woof & Fit hondenvoer uw hond mag hebben. Wij raden u aan om uw hond dit voer te laten proberen, zodat u ontdekt wat de voordelen zijn van dit hondenvoer voor uw trouwe viervoeter.

Woof & Fit proberen

U kunt nu Woof & Fit hondenvoer uitproberen. Er zijn honden zijn heel kieskeurig zijn en het kan zijn dat u al een hele tijd op zoek bent naar een geschikt merk hondenvoer. Vanaf nu hoeft niet meer te zoeken, want met Woof & Fit hondenvoer wordt prima voldaan aan de behoeften van uw hond. Het voer bevat alle ingrediënten die uw hond nodig heeft en u zult ervaren dat uw hond energieker wordt met dit hondenvoer. Waarschijnlijk wil uw hond na een tijdje geen ander voer meer. De hond geniet van iedere maaltijd Woof & Fit. Zo wordt eten een echt feestje voor uw hond.

Belang goed hondenvoer, kies Woof & Fit

Net als gezond eten voor mensen van belang is is ook goed hondenvoer belangrijk voor elke hond. Zorg dus dat uw trouwe viervoeter niets te kort komt. Met Woof & Fit komt uw hond niets meer te kort, krijgt nooit teveel binnen, of eet verkeerde voedingsstoffen. Alles is netjes afgestemd op de behoeften van uw hond. Probeer het uit en kijk hoe smakelijk uw hond de brokken vindt en hoe stralend uw hond zal zijn.