Mijn bruiloft was mooi en leuk en geweldig door alle rekeningen, maar nu heb ik de “Shoulda-coulda-wouldas” en het wordt me neer. Ik zeg steeds tegen mezelf dat ik moet alleen niet vergeten de goede dingen en de dingen die ik niet kan veranderen te accepteren – maar het is soms moeilijk te doen.

Dat gezegd hebbende, alsjeblieft, leren van mijn fouten! Hier zijn alle dingen die ik nog niet aan gedacht vóór het huwelijk:

1. Denk aan de mensen die je het meest wilt afzonderlijke foto’s met. Maak een lijst en geef het aan iemand anders, zodat ze kunnen ronden ze op, of gewoon VERTEL iemand anders. Blijf er niet helemaal voor uzelf.
2. Als je met een Photo Booth, te delegeren mensen gaan en probleemloos iedereen in het gebruik ervan. Op onze vrienden ‘bruiloft twee weken geleden, mijn man en ik liepen door het dragen malle hoeden en gigantische zonnebril en maakte iedereen komen en zo gek in de foto stand. U kunt ook uw MC te houden te noemen.
3. Geef iemand de camera of mobiele telefoon en laat ze veel plezier ermee. Toen we thuis kwamen op de huwelijksnacht, vonden we dat een vriend van mij had mijn iPhone genomen en gekregen snap-happy met foto’s van onze vrienden, zichzelf, mijn familie, en ons. Het was zo geweldig om ze om te kijken door diezelfde avond!
4. Vraag om hulp. Ik las dit op Offbeat Bride over en weer, en nog steeds heb ik niet gehoorzamen. Ik eerlijk gezegd dacht dat ik had het allemaal onder controle.
5. Geef uw geloften aan iemand aan het begin van de dag, zodat u niet wat ik deed en doe laat ze achter waar je klaar en hebben een gekke freaking paniek op de weg naar de bruiloft! (Dank jeebus Ik e-mailde ze me een paar dagen voor.) Dat brengt mij op …
6. Allllways hebben een back-up. Een back-up kopiëren, back-up per e-mail versie, een back-up afdrukken plan, een back-up muziek.
7. Wees realistisch over het gangpad-wandeling timing. We oefenden lopen door het gangpad van de avond ervoor, maar op de dag van, de bruidsmeisjes liepen veel te snel en het lied moest worden afgesneden abrupt in plaats van uit te spelen.
8. Delegeer bruid / bruidegom drank-ophalen! Ik was sans drink het grootste deel van de nacht en, zijnde de bruid, werd ik stopte elke keer als ik probeerde om overal te gaan en eindigde zitten chatten met mensen!
9. Doe je toespraken en cake snijden vroeg, zodat u vervolgens kunt meer ontspannen, en zo dat ouderen / jongeren / fotograaf kan verlaten als dat nodig is.
10. Maak uw informatieve bruiloft tekenen vroeg. Ondanks praten herhaaldelijk over alle kleine tekenen die we nodig hadden om te laten zien op de bruiloft, we nooit de kans gehad om ze te maken. Er was geen teken vertellen mensen de smaak van de cupcakes of dat er een hele plaat van veganistisch / gluten vrije degenen.
11. Energy drinks ongeveer halverwege de nacht zijn een heel goed idee. Ik denk niet dat ik ooit geweest ben zo moe.
12. Schrijf een blogpost als deze op de Offbeat Bride Stam aan andere bruiden te helpen. Het heeft een wereld van verschil en heeft echt hielp me om verder te gaan en alle grote dingen te herinneren, en hoe veel dingen gingen niet verkeerd dat ik zou moeten zijn dankbaar voor!
13. Wees trots. Kijk rond op het werk dat je deed, naar al de mensen die kwamen om te spelen, en te ademen.
Hier endeth de les.