Clowns kom je normaliter tegen in het circus, maar op een kinderfeestje geeft kun je ook een clown uitnodigen. Het kan erg gezellig zijn. De clown maakt grappen en er wordt gegoocheld.

Reken er maar op dat de kinderen een geslaagde middag krijgen! Daarnaast is het voor jezelf als ouder ook fijn want je moet zelf minder voorbereiden/invullen: de clown doet namelijk al het werk. Als je thuis wat te vieren hebt weet je nu wat je kan regelen, opdat iedereen het naar zijn zin heeft. Het is zeker het overwegen waard om een clown te boeken.

Ook op bedrijfsfeesten worden er steeds vaker clowns ingezet. Deze houden de kinderen (zowel jong als oud) bezig, en vermaken vaak ook de volwassenen. Iedereen wordt er dus bij betrokken.

De leukste clown bij jouw thuis voorzien?

Er zijn veel clowns die graag op een kinderfeestje bij je thuis langskomen om de kinderen te vermaken. Vaak brengen ze een combinatie van het maken van mooie ballonfiguur, verschillende grappen, en goocheltrucs. Ook het voorzien van spelletjes behoord vaak tot de standaard repertoire van een clown.

Een afspraak maken zal steeds in onderling overleg gebeuren, zodat een vrije datum kan geprikt worden. Iedere artiest heeft zijn of haar specialiteiten en dan kun je samen een leuke middag in elkaar zetten en organiseren. Ook kan je het geheel volledig aan de artiest overlaten. In dit geval ben je verzekerd dat alles in orde is en gaat lukken.

Vanaf nu hoeven je kinderen je nooit meer te vervelen want als er een artiest komt dan zullen zij de tijd van hun leven krijgen en dat zullen zij nog lange tijd navertellen aan bijvoorbeeld klasgenootjes.

Zorg daarom dat zij die ervaring een keer op mogen doen, en geniet zelf mee.