Een webshop voor fietsen kun je genoeg vinden op het internet. Het makkelijkste om een online fietsenwinkel te vinden is via Google  Je vind op het internet heel veel goede webshops maar er zitten ook webshops tussen die niet altijd alles prijsgeven.

Deze zijn op een “slimme” marketing technische manier bezig om jou graag lekker maken met bijvoorbeeld een hele goedkope aanbieding. Als je steeds verder klikt en bij de totale bestelling komt blijkt de prijs een stuk hoger te liggen omdat de verzendkosten er nog niet zijn bij gerekend. Je moet dus goed alles nakijken voordat je een fiets online gaat bestellen bij een online fietsenwinkel.

Keurmerk

Veel online fietsenwinkel hebben niet eens een keurmerk op hun website staan. Een keurmerk zorgt ervoor dat er een onafhankelijke geschillencommissie is die dus onafhankelijk werkt en daardoor voor geen van beide partijen is. Vaak is er bij een keurmerk ook garantie op probeer of gebruik dagen. Deze dagen zijn ongeveer 14 dagen en zorgen ervoor dat u toch tevreden bent over het aangekochte product. De algemene voorwaarden zijn goed geregeld en zorgt ervoor dat er op een legale manier gehandeld wordt zonder dat u er snel de dupe van wordt. Op de website kunnen geen misleidende plaatsjes worden toegevoegd zodat alles transparant blijft.

“Betrouwbare” online fietsenwinkel

Een online fietsenwinkel die ik ken is rijwiel website. Deze online fietsenwinkel heeft al een hele bekende naam op het fietsen gebied omdat het een uniek concept heeft. Op deze website hoef je niet per direct een fiets te kopen maar kun je onderhandelen met 60 verschillende dealers. U zoekt een fiets uit en vraagt een offerte aan en deze aanvraag wordt verstuurt naar 60 verschillende dealers. Deze dealers maken binnen 48 uur een offerte naar u toe en u kunt gemakkelijk kiezen welk bedrijf u de fiets mag bezorgen. Hierdoor bestaat er transparantie, goedkoopste prijs en natuurlijk een heerlijk gevoel dat u via deze manier aan de goedkoopste fiets kunt komen. U kunt ook op deze site terecht voor goedkope racefietsen.