Een stevig iPhone hoesje beschermd de iPhone 5 en de iPhone 5S tegen krassen en deuken die tijdens het gebruik kunnen ontstaan. iPhone hoesjes zijn er in heel veel verschillende leuke kleuren waardoor de iPhone persoonlijker en vrolijker wordt. 

Hoesjes voor de iPhone 5 en de iPhone 5S

De iPhone hoesjes zijn geschikt voor zowel de iPhone 5 en de iPhone 5S, de hoesjes passen op aller twee de toestellen van Apple. Het best beschermende hoesje is de bumper, een bumper een is een stevige rand die rondom de iPhone wordt geplaatst. De bumper is zo goed beschermend omdat deze één mm uitsteekt aan de voorkant en achterkant en deze de klap op vangt als de iPhone op zijn scherm valt. Ook de iPhone portemonnee hoesjes beschermen het toestel erg goed doordat er een flap over het scherm zit die de iPhone rondom beschermd.

Soorten iPhone hoesjes

iPhone 5 slimcase hoesjes hebben een 0,3mm dikke plastic beschermlaag die u rondom de iPhone klikt, deze iPhone hoesjes beschermen de zijkanten en achterkant. Ze zijn in meer als 10 kleuren te bestellen zodat de iPhone een ander uiterlijk krijgt. De iPhone slimcase hoesjes zijn bijna niet tijdens het gebruik van de iPhone dit is ook het grote voordeel van een slim hoesje.

iPhone 5 hardcase hoesje dit zijn hoesjes die vaak wat dikker zijn dan een slimcase hoesje en een betere bescherming geven. De iPhone 5 hardcase hoesjes hebben vele leuke patroontjes en creatieve structuren. Zo kunt u uw iPhone altijd een leuk uiterlijk mee geven. De populairste iPhone hardcase hoesjes zijn de iPhone hoesjes van het merk Colorswitch, deze hoesjes hebben een hardcase hoesje met een bijpassende skin.

iPhone 5 metalen hoesjes hebben als eigenschap deze deze of geheel uit metaal bestaan of gedeeltelijk. Dit maakt de iPhone hoesjes nog sterker dan als ze van plastic of siliconen worden gemaakt.

De voordelen van de webwinkel

Om bij online te bestellen kunt u heel eenvoudig naar het webadres en uw gewenste iPhone selecteren. Zo hebben wij alle iPhone hoesjes uitgesorteerd op toestel en vervolgens op type iPhone hoesjes. Bij iPhonehoesjesfabriek.nl betaalt u nooit verzendkosten over de producten en kunt u veilig betalen met PayPal, IDEAL of bankoverschrijving.